Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Pulse Star II Pro  (Pročitano 25895 puta)

Van mreže Aleksandar

 • Administrator
 • Heroj
 • *****
 • Poruke: 1049
 • Ugled: +122/-0
Pulse Star II Pro
« poslato: 15.09.2012. 01:25 »
PULSE STAR II PRO je razvijen za rad pretraživanja velikih elemenata (standardna veličina: 1m x 1m = 40″ x 40″) za otkrivanje velikih metalnih predmeta na velikim dubinama, ali savršenstvo pulsne tehnologije PULSE STAR je dozvolio znatno širi raspon primene detektora metala – od pretrage veoma malih novčića po najpovoljnijim uslovima do brze pretrage na ogromnim područjima.
Prilikom pretrage sa standardnom četvrtkom, mali otpadni predmeti poput novca, čepova i folija, automatski se ignorišu. Veći objekti 10cm (4″) su diskriminovani prema njihovoj provodljivosti: niski (npr. gvožđe) i visoke (npr. srebro) provodljivosti.
Jedinstveni skup elemenata za pretraživanje PULSE STAR II PRO pomoći će vam rešiti bilo koji zadatak. Najvažnije je da napravite pravi izbor. Svaki od sedam četvrtki i sonda ima svoju specijalizaciju. Potrebno je odabrati onu koja vam je potrebna. Širok spektar elemenata za pretraživanje od 2,5 cm (1″) do 200 cm (80″) će vam pomoći pronaći sve: od malih novčića na najnepristupačnijim mestima do duboko skrivenog blaga – gde se drugi metal detektori ne mogu koristiti.
Svi priključci su ujedinjeni, čime će vam biti potrebno samo nekoliko minuta za promenu elemnata za traženje. Osim toga, svi od njih su vodootporni, možete uspešno tražiti blago u vlažnim podrumima, bunarima i podvodnim pećinama, uz obalu i na dnu bare. Prilikom odabira optimalnog elementa za pretraživanje, trebali biste uzeti u obzir sledeće: što je veća četvrtka ili sonda, dublje je otkrivanje metala; manja – bolja je potraga za malim predmetima (novac, nakit) na maloj dubini. Najverovatnije će vam trebati nekoliko (minimalno dva) elementa za traženje za uspešnu potragu za blagom: jedan – da uhvati objekat na maksimalnoj dubini, i drugi – da ga pronađe na najprecizniji način i brzo ga iskopa.

Zavisno od svojih komponenti, PULSE STAR II PRO sastoji se od sledećih glavnih elemenata:

Elektronska upravljačka jedinica PULSE STAR II PRO ima ugrađenu glavnu bateriju i integrisanu automatiku kontrolu punjenja. Puna baterija traje oko 10 sati prilikom rada, možete puniti bateriju pomoću dodatnog punjača, ​​punjača za kola ili solarnog punjača.

Četvrtke za pretragu 1m x 1m (40″ x 40″) i 2m x 2m (80″ x 80″) su jedinstveno dostignuće PULSE STAR tehnologije. Jedinstvena dubina traženja i pokrivenost područja, gotovo da nema smetnji za mineralizovanom terenu i slanoj vodi, ignorisajući mali metalni otpad (sitni otpaci i zatvarači za flaše) – sve to otvara nove mogućnosti u potrazi za blagom koje nemogu biti izvršene sa drugim metal detektorima.

Sonde za pretragu 25 cm (10″) i 45cm (18″) – najuniverzalniji elementi za pretragu za otkrivanje gvozdenih ili obojenih predmeta u širokom rasponu veličina i dubina. Oni se koriste zajedno sa teleskopskom drškom.

Cilindrična sonda za pretragu sa 5 metara (16ft) ili 10 metara (32ft) vodootpornim kablom koji je potreban za traženje blaga u rupama, bunarima, rascepima, pećinama, za istraživanje rupa između kamenja – tamo gde ne možete koristiti bilo što drugo. Veoma je korisna za pretragu na tavanima i podrumima, ako dosta metalnog smeća čini otežano korišćenje velikih elemenata. Uspešno deluje kao pinpointer prilikom rada sa sondama od 25cm (10″) i 45cm (18″).

Univezalna petlja za pretragu od 8m (26ft) je analogna za četvrtku 2m x 2m (80″ x 80″), ali bez plastičnih cevi. Možete stvoriti četvrtke ili sonde bilo koje veličine i oblika od njega – od 50cm (20″) do 200cm (80″).

Korišćenje vodootpornog produžnog kabla od 5m (16ft), 10m (32ft) ili 30m (100ft) za četvrtke od 1m x 1m (40″ x 40″) i više, možete povećati udaljenost od elektronske jedinice detektora, na primer, prilikom instaliranja četvrtke na gumenom čamcu.

Kada se demontira, PULSE STAR II PRO je lagan i kompaktan, možete ga dovesti u radni položaj za nekoliko sekundi. Sve skupa četvrtke za pretragu sadrži trake za nošenje čime omogućuju udoban rad sa njima i za dve i za jednu osobu. Plastične cevi četvrtke nisu samo ukras, već i sigurnost za unutaršnje kablove od oštećenja prilikom rada ili prevoza detektora. Neravno, plastično kućište sa blagim udubljenjima pouzdano će zaštititi elektronski uređaj od udaraca i vibracija, a kožna navlaka osigurava udobno nošenje elektronskog uređaja na leđima ili ramenu ruke.

Tehničke karakteristike:

Elektronska upravljačka jedinica
- Napajanje: ugrađena baterija 12V/1.2 Ah.
- Radno vreme: oko 10 sati (sa priključenim slušalicama).
- Punjenje baterije: ugrađena automatska kontrola punjenja, baterija se može puniti preko mreže, ​​punjača za kola ili solarnog punjača baterija
- Vreme punjenja: max. 4 sata sa potpuno praznom baterijom.
- Veličina: 16,5 cm x 7,5 cm x 19cm (6.5″ x 3″ x 7,5″) u sa kožnom navlakom.
- Težina: 1,8 kg (elektronska jedinica detektora u kožnoj navlaci), 3,9 kg (elektronska jedinica detektor u plastičnom kućištu).
- Radna temperatura: od 0 do +55 С.

Četvrtka 1m x 1m
- Veličina: 105cm x 30cm x 12cm (41 „x 12″ x 5 „) (rastavljena, u kućištu).
- Težina: 1,7 kg (bez kućišta), 2,8 kg (sa kućištem).

Van mreže Sneshko

 • Novajlija
 • *
 • Poruke: 15
 • Ugled: +3/-0
 • Pol: Muškarac
Odg: Pulse Star II Pro
« Odgovor #1 poslato: 17.09.2012. 22:20 »
Aleksandar!
Svaka čast za izbor predstavljanja ovog legendarnog i moćnog modela PI detektora!
Ja se sa ovim modelom družim već dve decenije, od modela Pulse Star II, a sada i sa modelom Pulse Star II Pro.
Između ova dva modela postoji drastična razlika, ali, o tome ću ovih dana detaljnije pisati, samo da se oslobodim nekakvih (večitih) obaveza.
Želeo bih samo da napomenem da mnogi korisnici i vlasnici nekog od dva modela ove mašine nikada nisu "provalili" kako da ga pravilno našteluju i pripreme za rad. Žalosno, ali, tako je.
Posledica toga je da je mnogo ovih mašina prodato u bescenje uz neosnovanu "famu" da je to loša mašina. Međutim, znanje u vezi rukovanja ovom zveri je presudno. Pulsirajuća zvezda je veoma duboka mašina i u zavisnosti od modela ima dobru ili još bolju diskriminaciju.
Dakle, za nekoliko dana napisaću svoje kompletno korisničko iskustvo sa ovim moćnim PI detektorom nagomilano u toku zadnje dve decenije mog života. Do tada, pozdrav!
Sneshko

Van mreže bokibmw

 • Novajlija
 • *
 • Poruke: 2
 • Ugled: +2/-0
Odg: Pulse Star II Pro
« Odgovor #2 poslato: 05.10.2012. 00:24 »
Legendo ja cekam post....