Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Dođite na sastanak ;)  (Pročitano 103125 puta)

Van mreže sivi soko

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +15/-2
  • Pol: Muškarac
Odg: Dođite na sastanak ;)
« Odgovor #45 poslato: 26.12.2012. 16:03 »
da se i ja upisem pozz .cini mi se jako zanimljiv forum..znaima me puno toga al prvo bih zelela da vas bolje upoznam.cula sam i citala dosta o vama,sve pohvale.

Van mreže I.John

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +19/-0
« Odgovor #46 poslato: 26.12.2012. 16:23 »
Pozdrav i tebi Aurora,hvala za lepe upucene reci o nama,zelimo ti toplu dobrodoslicu kod nas,nadamo se dobrom druzenju,dobronamernoj sali,ozbiljnim temama,tu smo da se obostrano dopunjujemo svojim iskustvima, itd..Prijatno....

Van mreže sivi soko

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #47 poslato: 26.12.2012. 16:30 »
hvala. :)ja sam svartila ovde jer ste ozbiljna institucija.moj suprug je bio tragac,
jako mi se svideo ovaj hobi i zelela bih se baviti u slobodno vreme,ali predhodno moram nauciti nesto o arheologiji i traganju.

Van mreže I.John

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #48 poslato: 26.12.2012. 17:24 »
He,carice,dvanaest velicanstvenih je sasvim uredu,na stolu treba da bude pravoslavni krst i Zmaj,vitezovi ne piju jelenka vec vino,crno kao vranac od dvanaest leta.

Probaj da nađeš takvu sliku, ja se slažem! :) A ono pivo je zastupljenije od vina, takvo je naše vreme, šta ćeš. :)
Carice,takvu sliku je tesko ili ne moguce pronaci,zasto bi trazio sliku kada cemo pronaci takav stol ;).Namerno sam pomenuo,pravoslavni krst i zmaja,zasto,zato sto je kod nas postojao red vitezova o kojem se malo prica ili se malo zna.Opevani junaci Kosovskog boja Milos Obilic,Ivan Kosancic i jos drugih deset,znaci 12 Srpskih vitezova koji su uleteli takozvanim klinom do satora Osmanskog vladara Murata i njegovog sina Jakova te posekli iste.Kosovski boj se nije odigrao onako kako pise u nasoj istoriji i kako su nas ucili i uce danas danji,postoje verodostojni zapisi iz toga vremena,znaci autenticni verodostojni dokumenti,samo neko treba da se potrudi i dodje do njih,tesko je ispraviti krivu drinu ali istina treba da se zna ma kakva ona bila.Isto,Despot Stefan Lazarevic je bio pripadnik reda Srpskih vitezova,red Srpskih vitezova se zvao ,,Red Crvenog Zmaja".Rekoh previse,vrlo osetljiva i diskutabilna tema.

Van mreže aurelije

• Punopravni član
  • Ugled: +58/-1
« Odgovor #49 poslato: 26.12.2012. 18:39 »
ja cu da ponovim....cutanje je zlato.pustimo istoriju takva kakva je.
mene pogadja ista cinjenica ali...

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
  • Ugled: +109/-2
  • Pol: Žena
« Odgovor #50 poslato: 26.12.2012. 18:53 »
Citat
Carice,takvu sliku je tesko ili ne moguce pronaci,zasto bi trazio sliku kada cemo pronaci takav stol ;) .Namerno sam pomenuo,pravoslavni krst i zmaja,zasto,zato sto je kod nas postojao red vitezova o kojem se malo prica ili se malo zna.Opevani junaci Kosovskog boja Milos Obilic,Ivan Kosancic i jos drugih deset,znaci 12 Srpskih vitezova koji su uleteli takozvanim klinom do satora Osmanskog vladara Murata i njegovog sina Jakova te posekli iste.Kosovski boj se nije odigrao onako kako pise u nasoj istoriji i kako su nas ucili i uce danas danji,postoje verodostojni zapisi iz toga vremena,znaci autenticni verodostojni dokumenti,samo neko treba da se potrudi i dodje do njih,tesko je ispraviti krivu drinu ali istina treba da se zna ma kakva ona bila.Isto,Despot Stefan Lazarevic je bio pripadnik reda Srpskih vitezova,red Srpskih vitezova se zvao ,,Red Crvenog Zmaja".Rekoh previse,vrlo osetljiva i diskutabilna tema.

Ma ima negde slike ali ja nemam vremena da tražim zbog jednu jedinu sliku. :D Bolje sto nego slika. ;) Meni je to poznato, znam da su nam servirali istoriju kako je vladi odgovarala a sad? Svako sam može da nađe i malo se iznenadi, hehehe...kako sam negde čitala da su zmajevi ustvari bili dinosaurusi ili slično jer su bila ugrožena vrsta ali su bila pitoma.

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #51 poslato: 26.12.2012. 18:58 »
da se i ja upisem pozz .cini mi se jako zanimljiv forum..znaima me puno toga al prvo bih zelela da vas bolje upoznam.cula sam i citala dosta o vama,sve pohvale.

Dobrodošla i tebi. :) Biće nam drago da razmenimo mišljenje i iskustva a takođe da uživaš sa nama na druženju. ;)

Van mreže aurelije

• Punopravni član
« Odgovor #52 poslato: 26.12.2012. 19:08 »

Dobrodošla i tebi. :) Biće nam drago da razmenimo mišljenje i iskustva a takođe da uživaš sa nama na druženju. ;)
danasnja vrsta?

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #53 poslato: 26.12.2012. 19:21 »
danasnja vrsta?

Ne danas. Oni su postojali do srednjeg veka.

Van mreže relco

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +14/-0
« Odgovor #54 poslato: 27.12.2012. 09:21 »
Dobro dosla aurora.Neces pogresiti jer je ovo zaista najbolji forum.

Van mreže sivi soko

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #55 poslato: 27.12.2012. 23:23 »
hvala, hvala, svima...pokušaću da se oslobodim obaveza i da što češće svratim kod vas. puno mi nedostaje forum.pozdrav!

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #56 poslato: 28.12.2012. 20:51 »
Ej ljudi gde ste, jeste li našli neko blago pa ste zaboravili na ovo lepo druženje...? ;)

Aurora, takođe nam nedostajete i brzo nam dođi. ;)

Van mreže aurelije

• Punopravni član
« Odgovor #57 poslato: 28.12.2012. 21:11 »
Ej ljudi gde ste, jeste li našli neko blago pa ste zaboravili na ovo lepo druženje...? ;)

Aurora, takođe nam nedostajete i brzo nam dođi. ;)
kao sto vidis,suncan dan..svi bili na terene danas, sad umorni...sad ce lete slicice danasnjih nalaza :D

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #58 poslato: 28.12.2012. 21:20 »
kao sto vidis,suncan dan..svi bili na terene danas, sad umorni...sad ce lete slicice danasnjih nalaza :D
Dabome, blago su našli sebi kao novogodišnji poklon pa će se pohvaliti. ;)

Van mreže I.John

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #59 poslato: 28.12.2012. 23:48 »
Neko se pohvali a neko uziva u pronadjenom blagu.