Karte, priče, zapisi, običaji... > Znakovi
jel znate sta se trazi kod kornjače
sivi soko:
Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete
sta se trazi gde ima kornjača :)
ima li nesto u sredini same kornjače ?
citytaxi:
GLAVA, REP . SAVIJENA NOGA POKAZUJU PRAVAC U KOME TREBA TRAZITI . AKO JE NESTO ODSECENO ,POLOMLJENO , GLAVA , REP , NOGA MOZE DA ZNACI OPASNOST I TREBA OPREZNO RADITI . AKO KORNJACA NEMA NOGE TREBALO BI OSTAVA DA BUDE U SAMOJ KORNJACI ( PAZLJIVO RAZGLEDAJ ) , AKO IMA NA SEBI KAO LJUSKE , BROJI LJUSKE I BROJ ONOLIKO KORAKA U PRAVCU GLAVE , REPA ILI SAVIJENE NOGE , ZAVISI STA IMA ZA PRAVAC KRETANJA , . AKO SAM TI MALO POMOGAO BICU SRECAN , NADAM SE DA CES RAZUMETI KAKO DA PROVERIS . MENI OVA KORNJACA BAS LEPO IZGLEDA ;)
sivi soko:
Hvala puno na informaciji..lepo je naučiti ..nikad se nezna,, :D
Kise su i ne dozvoljavaju uslovi,ja je neznam od prijatelja je ali ako je zna on onda je isto kao i ja da je znam..
i ova je zanimljiva Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete
kao da je nesto bilo u sredini... ;) znači da se savreseno podudara tvojim znanjem :D
nema noge ..... :)
citytaxi:
Pa bolje kad je sakata, bez noge ne teba puno lutati . ;) . A OVA TI JE SAN SNOVA , BAS PRAVA KORNJACA 8)
sivi soko:
--- Citat: citytaxi 23.09.2014. 20:49 ---Pa bolje kad je sakata, bez noge ne teba puno lutati . ;) . A OVA TI JE SAN SNOVA , BAS PRAVA KORNJACA 8)
--- Kraj citata ---
bila za nekog 8) :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju