Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: White’s TM-808  (Pročitano 58898 puta)

Van mreže Aleksandar

• Administrator
  • Heroj
  • Ugled: +122/-0
White’s TM-808
« poslato: 15.09.2012. 14:24 »
Legendarni „two box“ detektor čuven po izuzetnoj prodornosti. Idealan izbor za one koji tragaju za krupnijim predmetima na većim dubinama. Poseduje podešavajući „ground balance“ što mu omogućava stabilan rad i na mineralizovanom zemljištu. Maksimalna dubina se u zavisnosti od veličine predmeta i uslova na terenu kreće od 1-6m.

« Poslednja izmena: 15.09.2012. 14:42 Aleksandar »

Van mreže relco

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +14/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: White’s TM-808
« Odgovor #1 poslato: 30.01.2013. 17:43 »
Pozdrav.Imam jedno pitanje.Po video testu za ovaj detektor TM808,nemogu zakljuciti kako se ponasa na terenu.Radio sam sa prethodnim modelom TM800.Kod tog modela sam primetio da kod traganja na poziciji"CAVE"reaguje na supljine u zemlji i reaguje na metale.Kad je na poziciji "METAL"isto otkriva metale ali i reaguje na supljine u zemlji.Detektor je bio potpuno nov donesen iz nemacke.Mene interesuje da li se mozda i ovaj model TM808 tako ponasa ili ne.

Van mreže fixxx

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +5/-0
  • Pol: Muškarac
Odg: White’s TM-808
« Odgovor #2 poslato: 21.11.2013. 16:59 »
Zdravo relco,mislim da cemo jos duuugo cekati odgovor na tvoje pitanje,jer kod nas se stvarno retko koristi ova vrsta detektora.barem se ja do sada ni sa jednim nisam susreo na terenu niti poznajem nekoga ko je radio za Whites-ovim TR detektorom.
Pozdrav........fixxx  :)