Traganje > Traganje za samorodnim zlatom

Gde se nalazi zlato?

<< < (2/11) > >>

ogi.petrovic1:
Хвала царице Теодора , велики поздрав !

aurelije:

--- Citat: ogi.petrovic1  21.04.2013. 00:09 ---Хвала царице Теодора , велики поздрав !

--- Kraj citata ---
jos lepse bi bilo kad  bi  oni bili voljni da mu daju te informacije... :)

misko:
Da li ima smisla pokušati da se traži zlato na izvorištu Tare, mislim s obzirom na tip zemljišta? Sve ovo pitam jer sam tamo kao dečak naletio sasvim slučajno na stijenu koja je bila sva svetlucava i rđava i dan danas sam ostao impresioniram tim što sam vidio ali nikad nisam ni pomislio da bi to moglo biti zlato. Sada kad sam gledao neki film čini mi se ... da može da bude. Ipak tražim odgovor od stručnjaka, da li tamo ima uopšte šanse da bude zlata?
Pozdrav

Brasch:

--- Citat: misko  23.04.2013. 11:05 ---Da li ima smisla pokušati da se traži zlato na izvorištu Tare, mislim s obzirom na tip zemljišta? Sve ovo pitam jer sam tamo kao dečak naletio sasvim slučajno na stijenu koja je bila sva svetlucava i rđava i dan danas sam ostao impresioniram tim što sam vidio ali nikad nisam ni pomislio da bi to moglo biti zlato. Sada kad sam gledao neki film čini mi se ... da može da bude. Ipak tražim odgovor od stručnjaka, da li tamo ima uopšte šanse da bude zlata?
Pozdrav

--- Kraj citata ---

Vrlo je moguce da i na Tari ima zlata. Skoro svaka reka u Srbiji ima zlata, samo je pitanje u kojoj kolicini. Negde ima vise, negde manje. U svakom slucaju, nije na odmet proveriti.

ogi.petrovic1:
Јел постоји нека фора нађи злато осим испирањем и детектором ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju