Oglasi > Ponuda

Probus

<< < (2/3) > >>

justinian:
Ne verujem da ce taj probus bez obzira koju si vrednost  negde na netu nasao, dostici vecu cenu od maksimalnih 10 eura .

KIZA73:
Evo i ovo sam nasao na netu pa uporedi (prekopiraj ceo link):

http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data[page]=1&data[tip_oglasa]=&data[list_type]=search&data[category_id]=584&data[keywords]=antoninijan&data[group_id]=875&data[location_id]=&data[order]=posted+desc&data[period]=&submit[search]=Tra%C5%BEi

Ako se ovi krsevi iz njiva prodaju za 10e onda ja za ovaj treba da dobijem 50e.

justinian:
Kizo , pa i taj prodaje, ali da li kupuje neko?

Mogao je da stavi koje hoce cene, bez obzira kako, svako ima pravo da formira cenu i da nesto ceni, ali da li je to relevantno i da li hoce neko to da kupi je druga stvar.
Antoniniane u nemackoj kod Gorny&Mosch  , kad udjes u aukcijsku kucu ,  na empfangu ima prodajni deo gde mozes da kupis 4-5-6 evra za komad, i to kakav komad...kondicija full.
Obicni antoniniani se prodaju kod nas za 15 do 20 evra , ali u dosta dobroj kondiciji, ovaj tvoj je losa kondicija i moze da bude ko hoces na njemu, osim ako nije pakacian , ostalo je sve u ovoj kondiciji do 10 evra , kao sto sam ti i rekao, ne potcenjujem ti robu vec ti kazem kakvo je trziste.
Pozdrav Justinian

KIZA73:
Neka...Dok god se takvi prodaju za te pare, ja cu ovaj ceniti koliko ga cenim. Kondicija je dobra ali je slika losa. Sam novcic je debljine izmedju 4-5mm. Uostalom ako se ne proda, necu propasti, ostace u fioci. Navalili bre na mene ko da ga prodajem jer nemam za leba. Stavio sam ga u oglas iz zezanja pa sta bude. Zadnja cena je 30e (bar je tri puta debji od ostalih  ;D ) pa me pljujte kolko ocete.

justinian:
Evo od mene 25 evra ako ces da ga prodas,, ozbiljan sam.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju