Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Srbi najstariji narod u Evropi  (Pročitano 1703 puta)

Van mreže aurelije

  • Punopravni član
  • ***
  • Poruke: 155
  • Ugled: +58/-1
Srbi najstariji narod u Evropi
« poslato: 22.09.2013. 11:50 »
                                               Srbi najstariji narod u Evropi

Anatolij Aleksejevič Kljosov, biolog sa Harvarda, uzburkao javnost svojim radom. Srpski geni, tvrdi, stari 12.000 godina, preteča su svih Slovena

KOJI narod je najstariji u Evropi? Sudeći po poslednjim istraživanjima Anatolija Aleksejeviča Kljosova, poznatog biologa sa Univerziteta Harvard - u pitanju su Srbi! Ovaj američki doktor nauka ruskog porekla objavio je rezultate genetske analize u kojoj iznosi da su srpski geni stari 12.000 godina i da su Srbi pranarod svih današnjih Slovena, ali i mnogih drugih evropskih naroda, prenose hrvatski mediji.

- Srpski geni R1a1 stari su 12.000 godina, dok su drugi stari između 4.000 i 7.000 godina. Svi narodi u Evropi (osim dva) imaju više od 40 odsto srpskog ili prasrpskog gena - tvrdi Kljosov, predsednik naučne savetničke uprave Međunarodnog genološkog biroa.
Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete


Prema njegovom naučnom radu je izrađena i karta srpskog gena, koja pokazuje da on ima više od 60 odsto stanovnika današnje Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, ali i Danske, severnog dela Nemačke, južnog dela Skandinavije i dela Velike Britanije.

Proučavajući postojeće mutacije, doktor nauka sa Harvarda je zaključio da svi Sloveni potiču sa Balkana, i to iz današnje Srbije i Bosne i Hercegovine. Po Kljosovim rečima, nosioci R1a1 gena na Balkanu su živeli još pre 12.000 godina, a posle oko dve stotine naraštaja probili su se na istočnoevropsku ravnicu, gde se pre 4.500 godina pojavio predak savremenih Rusa i Ukrajinaca.

U svom naučnom radu Kljosov govori o Jafetu, sinu Nojevom, koji je, po njegovim nalazima, predak Rusa i u jednom delu piše kako su se Jafetovi potomci naselili prvobitno u donjem toku Dunava, u današnjoj Srbiji, da bi zatim neki od njih krenuli na sever.

Kljosov ističe i da su se u Rusiji ovi podaci uvek uzimali ozbiljno, pa se u njihovim školama i učilo kako su njihovi preci došli „s one strane Karpata“, što za njih znači prostor gde danas žive Srbi.

http://www.novosti.test.mainstream.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:455161-Srbi-najstariji-narod-u-Evropi