Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Истина о 27. марту 1941!  (Pročitano 1435 puta)

Van mreže Milan77

  • Stariji član
  • ****
  • Poruke: 250
  • Ugled: +9/-0
Истина о 27. марту 1941!
« poslato: 03.12.2014. 00:26 »
Истина о 27. марту 1941! Комунисти нису организовали народ на протест, то је гнусна историјска лаж!Citat
Уз дозволу господина Синише Михаиловића са телевизије Републике Српске, публикујем његову емисију - ТВ "Некад било": Божидар Зечевић - Истина о 27 марту 1941. http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=26007

Господин Зечевић који је филмски историчар и драматург, најзаслужнији је што се после 60 година комунистичке историјске лажи о догађајима 27 марта 1941, открила истина о тим догађајима. У богатој архиви "Филмских Новости" у Београду, господин Зечевић је нашао филмску ролну на којој је писало: "Ступање Краља Петра на Престо".

Међутим, на траци је било нешто потпуно друго, то је био филмски и тонски запис о изражавању спонтаног незадовољства народних маса у Београду 27. марта 1941. поводом потписивања тројног пакта тадашње квислиншке владе Југославије, са Хитлером. Али, када се погледа овај аутентични филмски и тонски запис, догађаји потпуно одударају од онога што су нас 50 година учили комунисти из СФРЈ о том историјском догађају, да су наводно комунисти организовали народне масе да изађу на "спонтане" протесте 27. марта 1941., што је гнусна лаж, и злочин над истином када се погледа овај матерјал!

То после Титове смрти потврђује и један од петоро водећих комуниста КПЈ у Србији, Светозар Вукмановић Темпо, који је написао да нико из КПЈ није знао за пуч, и да их је потпуно изненадило спонтано излажење маса на улице Београда, изражавајући тако своје незадовољство тројним пактом. КПЈ је хтела накнадно 28 марта 1941. да организује свој митинг на крилима народног незадовољства, али им Коминтерна то није дозволила, директива је била: "Не идите на демонстрације, чувајте партију. Није још куцнуо одсудни час."

Друго, на снимку се није нигде чула парола "Боље рат него пакт - боље гроб него роб, коју су нам комунисти "набили у подсвест" путем 50 година лажне историје! Један од живих учесника тог догађаја који сведочи у овом филму, а то је Десимир Тошић, каже да је то велика историјска лаж, већ да су 2 главне пароле биле "Доле Влада" и "Живео Краљ Петар други". Он не искључују могућност да је и та парола била, много их је било, међутим, велика је историјска лаж да је то била главна парола!

При крају филма, приликом масовне прославе ослобођења Београда. Тито је између осталог сам рекао велику историјску лаж, што ћете и сами чути. Цитирам, Тито: " Да је на тај хисторијски дан, овде на улицама Београда, народ Србије, народ осталих дјелова Југославије, Хрватске, Словеније, и других, дао отпор, и казао је "Не, боље рат него пакт", што је прљава лаж, јер ћете се у самом документарцу уверити, да је тог протеста било само у Србији, не и у Хрватској и Словенији, а потврда те Титове лажи је и овај документарац када су Хрвати одушевљено "протествовали" дочекајући немачке војнике са пуно одушевљења и радости приликом њиховог уласка у Загреб. Ево тог филма:http://youtu.be/Tvw9nxukKos