Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Misterija: Ovaj natpis iz Šugboroua već 250 godina niko ne može da dešifruje!  (Pročitano 23267 puta)

Van mreže Vasilisa

  • Stariji član
  • ****
  • Poruke: 354
  • Ugled: +28/-0
  • Pol: Žena
Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete


Neobjašnjive i nerešene misterije širom sveta uvek u ljudima bude dozu radoznalosti i navode ih da pokušavaju da ih shvate.

Međutim, one su najčešće veoma teške za razumevanje i ljude “bacaju” u veliki problem, a među njima se ističe natpis iz Šugboroua.

Jedna misterija se istakla po svom sadržaju, ali i po godinama koje su protekle, a do rešenja ljudi nisu došli. U pitanju je  iz Šugboroua koji na prvi pogled nije ni po čemu poseban.

Ako gledate iz daljine ovaj natpis iz 18. veka, koji se nalazi u Stafordširu u Engleskoj, pomislićete da je ništa više od skulpturne verzije poznate slike Nikolasa Pusena.

Međutim, ako pogledate izbliza, primetićete slova DOUOSVAVVM — što je kod koji niko nije uspeo da dešifruje već 250 godina. Neki veruju da je u pitanju trag viteza templara koji su sakrili lokaciju Svetog grala.

Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete


Smisao ovog natpisa su pokušali da dešifruju i najveći umovi sveta, među kojima se nalaze Čarls Dikens i Čarls Darvin. Prema nekim pretpostavkama, ovaj kod su ispisali vitezi templari.

Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete


(telegraf.rs)