Metal detektori > Minelab

Minelab GoFind 40

(1/2) > >>

Lemi91:
Dobar dan..
Nov sam na forumu kod vas i imam par pitanja u vezi detektora Minelab GoFind 40? Kakve su mu karakteristike i da li je dobar za pocetnike jer nikada ranije nisam koristio detektore a planiram da pocnem jer me je oduvek privlacila ta vrsta hobija :).
I interesuje me koji bi ste mi vi detektor preporucili kao amateru i pocetniku?
Hvala puno!

Zoki:
Dobar dan i dobro došao na forum,
ja nisam imao iskustvo rada sa ovim detektorom ali sam čuo da je sasvim korektan za početnike i takođe jednostavan za rad, a i diskriminacija mu dobro radi.

Ja bi preporučio XP ADX 150, po meni jedan od boljih detektora za početnike a i za one koji imaju iskustva jer je jednostavan za rad, ima dobru diskriminaciju, lepo se ponaša na zaprljanim terenima (nepravi masku gde ima dosta gvozdenih odpadaka)

Miloš21:
Odličan detektor za početnika, a i cena mu je dosta  korektna za ono sto nudi.

Lemi91:
Hvala vam puno na odgovorima!! A jel znate cenu tog XP ADX 150? I imam jedno pitanje kao laik, na kojoj dubini detektor detektuje metal? Da li to zavisi od sonde ili od samog detektora ili čega već?

Milan77:
Cena XP ADX 150 je 410 evra. Dubina detektovanja metala zavisi ud veličine predmeta, što je predmet veći i ima veću masu i dubina detektovanja je veće. Mnogo faktora utiče na dubinu detektovanja i na sam rad na terenu i naravno da je bitna sonda koju nosi detektor, a i sama aparatura je bitna kako je odrađena, takođe je bitna i frekfencija na kojoj detektor radi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju