Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Garrett GTI 2500 Problem  (Pročitano 24105 puta)

Van mreže inorog

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • porodichni fotograf holandija / srbija
    • moja FB stranica
Garrett GTI 2500 Problem
« poslato: 11.11.2013. 16:18 »
Dobar dan svima. Moj cale je pre nekih 4, 5 godina kupio novi Garrett GTI 2500, aparat je bukvalno ukljuchio dvaput po kuci i od onda je do letos stajao u tashni ne koriscen sve ovo vreme ( spremao se da to nosi za rusiju i tamo s prijateljima cheprka medjutim od toga nije bilo nishta)
Ja sam letos uzeo aparat , prochitao manual, ubacio baterije, isprabao to malo po kuci, nekako izmedju tih ukljuchivanja aparat je izjednom prestao da reaguje na Power dugme, znachi nije hteo da se uljuchi,  pomislio sam da je  do baterija i  kupio dva pakovanja alkanih ( varta  i enerdzajzer ) kako sam njih ubacio opet nije reagovao dok nisam nisam u trenutku otkachio sondu i pri ponovnom prikopchavanju odjednom sve proradilo  normalno.
od tada je proshlo dva tri meseca, aparat sam pre par dana ponovo uzeo u ruke i nikako nemogu da ga ukljuchim, probao sam 4 seta novih baterija nema nikakvih znakova zivota. Imate li neku ideju kako bih ovaj problem mogao da reshim?
unapred hvala Darko Kragujevac

Van mreže Zoki

• Stariji član
  • Ugled: +61/-0
Odg: Garrett GTI 2500 Problem
« Odgovor #1 poslato: 11.11.2013. 17:42 »
Možda su u pitanju kontakti, pošto kažeš da je sve ponovo proradilo kad si otkačio sondu i kad si je ponovo prikopčao. Možda  se  nahvatala neka korozija na tom mestu pa pravi problem.
Ničega se ljudi toliko ne plaše kao nečije hrabrosti da bude onakav kakav je.

Van mreže inorog

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +0/-0
  • porodichni fotograf holandija / srbija
    • moja FB stranica
« Odgovor #2 poslato: 11.11.2013. 17:54 »
aparat bukvalno nikad nije na svetlo dana izashao, tako i izgleda, evo pregledao sam koliko moze da se vidi prikljuchak za sondu potpuno normalno izgleda. jedino shto mi pade na pamet chitajuci uputstvo negde na kraju stoji da ako se baterije ubace naopako da moze da dodje do problema, mada koliko vidim onda ne moze da se zatvori onaj poklopac za baterije normalno, primetio bih to - nisam toliki junac.
Pojma nemam shta da radim/ probam, ne mogu da verujem da me ovakav maler strefio ...
« Poslednja izmena: 11.11.2013. 21:33 inorog »

Van mreže aurelije

• Punopravni član
  • Ugled: +58/-1
« Odgovor #3 poslato: 11.11.2013. 19:07 »
proveri baterije,,,da nisi neku ubacio naopako:)
nova masina,a jako su izdrzljive...
mislim da je sve u redu sa njim...

Van mreže fixxx

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +5/-0
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #4 poslato: 21.11.2013. 17:22 »
Ako je detektor boravio u vlaznom okruzenju vrlo je moguce da da je zbog oksidiranja nekog kontakta izgubio napajanje pa sad nece ni da upali.Otvori kuciste aparata i verujem da ces vizuelnom proverom vrlo brzo naci problem.Pozdrav..........fixxx  :)