Metal detektori > Garrett
Garrett GTI 2500
KIZA73:
Sa punjivim baterijama ne verujem da moze da radi normalno jer su 1,2v. Zato sam ja dodao jos jedno malo kuciste za dve AA baterije tako da dobijem radni napon od 12v.
bodatajson:
punjive baterije nisu preporucljive za gti zbog manjeg napona
ja sam koristio punjive baterije ali sam menjao celo kuciste aparata tako da je mogao da radi na obicnim i punjivim baterijama
sa ovim detektorom sam radio profesionalna masina koja odgovara svim zahtevima prohtevima svim uslovima u zavisnosti od sonde koju upotrebljavate
cak i igl sonda daje zavidne rezultate i po meni jedini dubinac koji zaista radi i ima rezultate na terenu
jedino sto ovaj aparat NIKAKO ne preporucujem pocetnicima onima koji nevole mnogo opcija i stelovanja i neiskusnima
ako se ne nasteluje do tancina i onako kako treba boje i neraditi sa njim jer ne da lose radi neradi nikako
ali ako se nasteluje kako treba imate profesionalni aparat u rukama koji postize vrhunske rezultate
Valens:
Interesuje me KIZO s obzirom da si dodao jos jedno kuciste za dve baterije da bi dobio 12v. koliko dugo mogu tako da traju baterije? Kako si ih povezao i gde si smestio to kuciste?
KIZA73:
Kupis u radnji kuciste za dve AA baterije (imas da narucis online sa neta, ako nemas u radnji), iz njega vire dve zice (crvena i crna). Ja sam te zice uveo u originalno kuciste i zalemio ih. Baterije u kucistu su poredjane u rednoj vezi (+-+-+-...). Na sredini kucista je spoj sarzera za baterije. Tu odlemis zice koje spajaju sarzere i spojis ih sa zicama iz kucista (crna+crvena i obrnuto). Baterije ce ti trajati u zavisnosi od toga koliko su miliampera i u kom rezimu radis. Ako ti je ukljuceno svetlo na displeju i sve vreme ti nesto brblja, trajace ti krace. Ako kupujes baterije od vise miliampera, recimo 3800, nabavi i adekvatan adapter jer ces sa obicnim morati da ih drukas dva dana. Kad radis sa standardnim baterijama od 1,5v onda nadjes nesto da u tom kucistu napravis spoj da bi aparat mogao da radi.
Pitanje za Bodutajsona: kakvo je tvoje iskustvo sa stelovanjem frekvencije (1-8) i stelovanje threshold, jer to jos nisam najbolje shvatio. Meni je frekvencija na 4, threshold na 8,5 i radim sa belom sondom od 24cm, a imam i onu veliku od 31cm. Da li imas neki savet? Hvala unapred.
bodatajson:
moje resenje za kutiju baterija
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju