Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: geret  (Pročitano 27306 puta)

Van mreže maxsimus

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +4/-0
geret
« poslato: 04.02.2013. 23:31 »
postovani veliki pozdrav posto sam nov u ovom hobiju zanima me da li mozete da mi predlozite neki pocetnicki aparat a da se ne razocaram gledao sam fiser 2 ili 4 ili geret ace 150 ili 250 da li imate neki predlog hvala unapred

Van mreže Konstantin

• Opšti urednik
  • Heroj
  • Ugled: +137/-1
  • Pol: Muškarac
Odg: geret
« Odgovor #1 poslato: 04.02.2013. 23:59 »
Pozdrav maxsimus,

Dobro došao u  ovaj naš lep hobi. Ja lično koristim XP Deus koji se odlično pokazao na terenu, jeste skuplji ali vredi te pare. Što se tiče fisera F2 ili F4 ili gereta ace 150 ili 250, ja lično nisam imao iskustvo u radu sa njima na terenu. Bilo bi lepo da ako neko ima iskustvo u radu sa nekim od ovih detektora napiše svoje mišljenje.

Van mreže maxsimus

• Novajlija
  • *
« Odgovor #2 poslato: 05.02.2013. 15:53 »
hvala ti na obavestenju,ako neko ima iskustva sa ovim modelima nek napise nesto.reci mi posto nisam upoznat da li treba neka dozvola da bi se bavio sa ovim gde smem pretrazivati za arheoloska nalazista znam da nesme ali cisto ako me policija vidi da li treba imati neki papir pozdrav

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
  • Ugled: +109/-2
  • Pol: Žena
« Odgovor #3 poslato: 05.02.2013. 22:58 »
hvala ti na obavestenju,ako neko ima iskustva sa ovim modelima nek napise nesto.reci mi posto nisam upoznat da li treba neka dozvola da bi se bavio sa ovim gde smem pretrazivati za arheoloska nalazista znam da nesme ali cisto ako me policija vidi da li treba imati neki papir pozdrav

Pozdrav Maxsimuse

Da bi imao dozvolu za teren potrebno je da se učlaniš u udruženju i upoznaš se sa pravilima, sa sobom nositi člansku kartu i dokumenta iz udruženja da bi ljudima i policiji dao na uvid.

Nije dozvoljeno se baviti već na viđenim lokalitetima ili u prostoru oko spomenika, ako ti je potrebno neophodno je povesti sa sobom stručno lice.

Možeš svugde, a na privatnom posedu treba da kontaktiraš vlasnika i pokažeš mu i ako ti odobri, onda možeš, a ako ne, odustani.

I poseti ovu stranicu da bi bolje upoznao.

http://forum.arheo-amateri.rs/arheo-amateri-srbije/klub-arheo-amatera-srbije/
« Poslednja izmena: 06.02.2013. 00:25 Carica Teodora »

Van mreže aurelije

• Punopravni član
  • Ugled: +58/-1
« Odgovor #4 poslato: 06.02.2013. 00:22 »
postovani veliki pozdrav posto sam nov u ovom hobiju zanima me da li mozete da mi predlozite neki pocetnicki aparat a da se ne razocaram gledao sam fiser 2 ili 4 ili geret ace 150 ili 250 da li imate neki predlog hvala unapred
zdravo..pre svega da ti pozelim dobrodoslicu na forumu ass...sto se tice metal detektora imao sam f2...ja sam bio izuzetno zadovoljan i imao lepih rezultata..naravno da nije ravan drugim jacim brendovima kao xp i razni drugi modeli al je za pocetak zadovoljavajuc.poseduje izuzetnu diskriminaciju sto me zadivilo i lak je za rad..uz njega bih ti preporucio da kupis dodatno vecu sondu koja i nije tako skupa da bi dobio najmanje 10tak cm u dubinu...savrsen je za pocetak...
moja preporuka ti je f2....

Van mreže maxsimus

• Novajlija
  • *
« Odgovor #5 poslato: 06.02.2013. 22:03 »
hvala vam ljudi na pomoci dvoumim se izmedju f2 i ace euro pa ce da razmislim jos malo ako neko je radio sa ace euro nek napise nesto znam da malo smaram haahah