Na pocetku 'karijere' imao sam srece da naidjem na znake,za koje se kaze,da su ono pravo. Znaci su uokviren krst,realisticno izradjen cep (kao na flasi sampanjca,dve rupe jedna pored druge kad kroz jednu gurnes prst kroz drugu izadje (lepo oblikovane horosanom). Bio sam mlad i neiskusan,pa sam potrazio pomoc ljudi za koje sam mislio da su iskusniji. Po njihovim 'iskusnim' savetima unistili smo stenu,samim tim i znake koji su bili na njoj. Sa zaljenjem se setim toga jer danas nemam cak ni fotografije tih znakova. Postovane kolege nece iznenaditi kad kazem da je poduhvat zavrsen neuspehom,nismo uspeli nista da nadjemo. Mesto se nalazi na zemlji koja je u mom posedu i sa sigurnoscu tvrdim da niko posle nije radio tamo. Znam sta znaci znak uokviren krst,ali mislim da je nesvrsishodno da nastavim da radim na lokalitetu bez nekog plana i opisa,ne znajuci dal mozda nema nekih zamki i sl. Molim uvazene kolege da mi kazu svoje misljenje,a idealno bi bilo ako neko ima plan za te znake. Kao sto vec rekoh,lokacija je na zmljistu koje je moje i mozemo raditi...