Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Elektronika pre Potopa  (Pročitano 24911 puta)

Van mreže Carica Teodora

  • Heroj
  • *****
  • Poruke: 625
  • Ugled: +109/-2
  • Pol: Žena
Elektronika pre Potopa
« poslato: 28.08.2013. 19:30 »

ELEKTRONIKA PRE POTOPA


Noje je imao dva puta veću glavu od današnjih ljudi i imao je veće znanje od Nikole Tesle, oca elektronike,  i Tomasa Endruza, konstruktora Titanika. Mogao je napraviti jaku podmornicu ili brod od metala, ali, kako u ono vreme nisu imali kalup  za proizvodnju metala većeg kapaciteta, a nije imao ni podršku od raznih ’inžinjera’, on je sam sproveo, po Božjem nalogu, da arka bude napravljena od drveta i modelizuje je sasvim različitom od do sada poznatih brodova i podmornica. Noje i njegova porodica su preživeli nuklearni holokaust. Odmah nakon Potopa, zbog zračenja  radijacije u svetu, genetski materijal se mutirao, došlo je do naglog pada starosti sa 900. na 600. godina, životni vek je počeo da se kreće vrtoglavo nizbrdo, da bi do današnjih dana ljudski vek spao u proseku na 70. godina.


Legende o prepotopnom svetu i nuklearnom holokaustu pre Potopa su potekle od Noja, koji ih je ostavio u amanet svojim unucima i  budućim naraštajima.


Prepotopni stanovnici su imali veoma razvijenu tehnologiju, ali nisu imali kalemove, telegrafske i telefonske kablove. Nije bilo transformatora, indukcionog motora, sinhronizovanog motora, visokonaponskog predajnika, telekomunikacije, nisu koristili napone u naizmeničnim strujama, TV, telefone, avione, kompjutere, ali su pokazali izvrsno znanje o astronomiji, matematici, medicini .....


Imali su znanje o nukleranosti, ali nisu imali nuklearnu elektranu da bi je koristili za struju. Znanje o nuklearnosti su zloupotrebili, kao da im je poslednja opcija, nuklearno oružje, bila jedina mogućnost. Koristili su napredno  oružje, koje je nama sada nepoznato, ali kad god su bili njime upucani, oni su se vrlo brzo oporavljali i nastavljali zlo između sebe sve do samouništenja.


Dakle, po geološkim stenama i dubinskim iskopavanjima ovakvi materijali do sada nisu nađeni:
- kalemovi, transformatori, indukcioni motori, visokonaponski predajnici, telefonske, strujne i internet kablovi, telekomunikacije, generatori naizmenične struje, asinhroni motori sa polifaznim alternatorom i sa komutatorom, prenos električne energije naizmeničnom strujom, motor na naizmeničnu struju bez komutatora, uređaji sa obrtnim magnetnim poljem, elektromotor na naizmeničnu struju bez četkica, višefazni sistemi (prenos naizmenične struje na velika rastojanja), eksperimenti sa naizmeničnim strujama visokog potencijala i visoke frekvencije, sinhronizacija električnog kola i rezonatora, električni i mehanički oscilatori....