Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Sajam numizmatike i antikviteta „Arheo amatera Srbije“ u Aleksincu 10.12.2017. g  (Pročitano 24017 puta)

Van mreže Aleksandar

  • Administrator
  • Heroj
  • *****
  • Poruke: 1049
  • Ugled: +122/-0
Veliki sajam kolekcionara održaće se u nedelju 01. aprila 2018. godine u ugostiteljskom objektu „TIHA NOĆ“ koji se nalazi u Aleksincu u ulici Stanka Milosavljevića br. 1. Sajam je otvoren od 09 do 14 časova, ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete


Na izložbenom prostoru posetioci će moći da razgledaju i nabave razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva – filatelije (poštanske marke i poštanska istorija), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake), staro oružje (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače) i drugo.

Na sajmu će moći da se vide i stari satovi, nakit, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, knjige, umetničke slike i grafike, i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Gosti ne mogu videti slike, molimo Vas da se registrujete ili ulogujete


Svi zaiteresirani građani mogu učestvovati na sajmu i rezervisati sto i izložiti svoje zbirke (samo kolekcije i starine), novac, filateliju, značke, ordenje ili sve ostalo u domeni kolekcionarstva.

Štand za izlagače je potrebno na vreme rezervisati. Dodatne informacije o štandu i stolovima možete dobiti putem telefona 063/63-31-93.

Takođe, posetioci će moći da razmene iskustva, kao i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije.

Besplatna procena antikviteta od strane stručnih lica.