Traganje sa drvenim rasljama je stara metoda koja datira kroz vekove i prenosi se sa kolena na koleno.Ljudi ovom metodom tragaju za raznim zanimljivostima,traze vodu,supljine pod zemljom(vece ili manje),zlato,cupove sa raznim sadrzajem dragocenosti,nestale osobe i domace zivotinje,itd..Iz mojeg licnog iskusta,trazio sam vodu,rezulati su vidljivi posle busenja,znaci rezultat je dokazan vise puta.Trazio sam supljine-tunele ispod zemlje,rezultat je dokazan posle snimanja georadarom Mala Ramac.Drvenim rasljama za sada su ovo dokazani i vidljivi rezulati,moze se slobodno reci da to funkcionise 100% precizno i tacno u odredjivanju tacki gde se nalazi cilj i pracenje trase cilja,u odredjivanju tacne dubine do cilja odstupanja su od 0,5 % do 5%.Zlato i cupove sa raznim dragocenostima nisam trazio,moje misljenje je da na tom polju nema vidljivih rezultata,mozda postoji tehnika ili vrsta drveta od koje se koriste raslje,za sada mi je to ne poznato.Mozda je neko imao rezultata pa bih zeleo da cujem misljenja ostalih ucesnika foruma.Za sada toliko od mene,da cujem Vas ostale sta imate reci na ovu temu.