Forum Arheo amatera Srbije

Skeneri, geo-radari, magnetometri i rezistivimetri => Geo-radari => Fabrički => Temu započeo: Aleksandar 15.09.2012. 13:09

Naslov: MALA
Poruka od: Aleksandar 15.09.2012. 13:09
MALA je pružila stručnjake s inovativnim instrumentima za podzemno istraživanja tokom jednog veka. Tokom posednjih 25 godina MALA je stavila naglasak na istraživanju, razvoju i proizvodnji vrhunskih, nedestruktivnih Georadarskih rešenja stvarnih problema.

U bliskoj saradnji sa najvećim GPR (Ground Penetrating Radar) korisnicima u svetu, Mala je razvila širok i svestran izbor GPR opreme, od standardnih sistema do složenih i ugradnih sistema.

Oni su svojim korisnicima omogućili da efikasno prikupljaju, analiziraju i transformišu ogromne količine Georadarskih podataka u razumljivim i tačnim vizualnim prikazima ispod površine, a time i omogući u donošenju brzih i tačnih odluka, što rezultira poboljšanju javne bezbednosti, smanjuje vreme projekta i povećava zaradu.

Danas skromno možemo reći da je MALA GPR (Ground Penetrating Radar) oprema ekonomična i ispunjava visoko produktivne zahteve korisnika.
Naslov: Odg: MALA
Poruka od: I.John 19.09.2012. 00:34
Pruza ugodan,konforan i precizan rad,narocito uzivo.