Golden Homolje Set za ispiranje zlata

Autor Tema: Dođite na sastanak ;)  (Pročitano 103121 puta)

Van mreže Kralj Pajaca

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +0/-0
Odg: Dođite na sastanak ;)
« Odgovor #105 poslato: 11.02.2013. 14:39 »
I od mene jedne veliko - ZDRAVO!
Budući da sam prozni pisac, moja interesovanja su u funkciji pisanja mojih fikcija...

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
  • Ugled: +109/-2
  • Pol: Žena
« Odgovor #106 poslato: 11.02.2013. 19:16 »
Kralju  tebi veliko ZDRAVO od svih nas. :)

Iščekujemo tvoje postove. ;)

Van mreže aurelije

• Punopravni član
  • Ugled: +58/-1
« Odgovor #107 poslato: 11.02.2013. 21:31 »
svim pridoslim clanovima .....dobrodosli:D
« Poslednja izmena: 11.02.2013. 22:05 aurelije »

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #108 poslato: 19.02.2013. 21:53 »
Ha, svi smo tu! :D

Van mreže Konstantin

• Opšti urednik
  • Heroj
  • Ugled: +137/-1
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #109 poslato: 19.02.2013. 22:07 »
Pozdrav Teodora,

Tu smo, postaje sve zanimljivije ovde na forumu... :)

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #110 poslato: 19.02.2013. 22:09 »
Pozdrav Konstantine,

Tako bi trebalo ali svako veče.

Ponekad je dobro imati gužvu. ;)

Van mreže bodatajson

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +3/-0
« Odgovor #111 poslato: 20.02.2013. 11:39 »
na pocetku posta kazes ja sam carica teodora pretstavi te se

i niko se nije pretstavio ni ti ni ostali
jeli drugari vi u ilegali svi ....jel se to krijete od nekoga

evo da se pretstavim ja sam dejan zivim u beogradu rodom sam sa juga srbije tacnije crnotravac
clan sam aas tragac ponosni vlasnik xp deusa i jos ponosniji vlasnik nokte velox one
ovim hobijem se bavim aktivno 5 godina kad kazem aktivno mislim bas aktivno svaki drugi treci dan sam na terenu
inace arheologiju numezamtiku volim jos od malih nogu

na raznoraznim druzenjima skupovima i klubovima tesko dacete me videti iz prostog razloga sto takvi skupovi su sve sem druzenja i kolegijalnosti sve se svodi na neciji interes
neciju reklamu i pretstavu nekakvih umisljenih autoriteta sto nije za mene ...naravno to je moje misljenje ko se nadje uvredjen ima pravo demokratija

ali me mozete videti u njivi na terenu u kaficu u kafani uvek sam za druzenje opusteno normalno neobavezno kolegijalno
nekrijem svoj identitet jer nemam razloga nikome ne dugujem niko mi ne duguje neplasim se nikoga

tako da dragi kolege bolje vas naso mante se tih vasih nikova i opusteno normalni smo ljudi ......valjda bar se ja trudim da budem

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #112 poslato: 20.02.2013. 18:09 »
Najpre da vam poželim dobrodošlicu. :)

Lepo od vas što ste se predstavili. Recimo da ste u pravu  8)  ali niko nije u obavezi da se predstavi ličnim imenom, internet je tako zamišljen da svi virtuelno koriste svoj nick, tako je to po celom svetu koje vole da im zasvrbe mozak ko to krije iza monitora, jer tako duže traje igra, a ko hoće, pravim imenom, niko mu ne brani. U realu svakako prelazimo na  'lično', sigurno i ovde ima poznanici i prijatelji koje se poznaju ali eto opet koriste nick, njih bi trebalo da pitate. Ili  imaju jak i opravdan razlog da ostanu anonimni a to svakako ne možete da im zamerite. :) Bože zdravlje kad bude javnih skupova i druženja što je sasvim drugačije.

Ja sam mislila da pod predstavljanjem podrazumeva neko ko je laik, neiskusan, amater ili profesionalac, ili istoričar ili neko drugo interesovanje, ili su sramežljivi kada sam ja u pitanju što sam žensko ili se osećaju nižim zbog moje 'titule'. 8)

Ali eto upisali ste kao bodatajson  a ne  Dejan, a? 8)

Van mreže steva

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +15/-0
« Odgovor #113 poslato: 20.02.2013. 18:58 »
nije bas sve tako npr.ja sam se predstavio imenom ima jos koji su.........neki nadimcima jer su poznatiji po njih nego po imenima.........itd...

Van mreže bodatajson

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #114 poslato: 20.02.2013. 19:59 »
teodora citiram te . ..internet je tako zamišljen da svi virtuelno koriste svoj nick, tako je to po celom svetu koje vole da im zasvrbe mozak ko to krije iza monitora, jer tako duže traje igra

pogotovo ovo poslednje DUZE TRAJE IGRA ...... :o :P 8)......ja sam mislio na pretstavljanje vezano za nas hobi .......ajde neka ostane na ovome ispasce da sam nastran i lose kontam  ;D

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #115 poslato: 20.02.2013. 22:01 »
teodora citiram te . ..internet je tako zamišljen da svi virtuelno koriste svoj nick, tako je to po celom svetu koje vole da im zasvrbe mozak ko to krije iza monitora, jer tako duže traje igra

pogotovo ovo poslednje DUZE TRAJE IGRA ...... :o :P 8) ......ja sam mislio na pretstavljanje vezano za nas hobi .......ajde neka ostane na ovome ispasce da sam nastran i lose kontam  ;D

Pa zar nije tako?  ;) 

Dabome da TRAJE DUGO da ne bude dosadno... :P 8)  Sve je vezano sa bilo čim pa i naš hobi.  ;)

Nisam ja pomislila tako nešto o tebi, ali jesi uleteo sa zahtevom što je ispravno ali opet, sve je to stvar ličnog izbora  :D

Svi smo ovde različiti pa ulazimo sa različitim očekivanjima i ciljevima, nekad dobro a nekad LOŠE, sve zavisi....

Van mreže bodatajson

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #116 poslato: 21.02.2013. 10:38 »
ma jok ja neulazim sa ocekivanjima i ciljevima a taman posla nesto lose uvek pozitivan ....

Van mreže Carica Teodora

• Heroj
« Odgovor #117 poslato: 22.02.2013. 21:54 »
E narode, mnogo nas ima, svuda pročešljasmo a Srbija mala i posle nema više pročešljavanje šta onda? :D

Van mreže bodatajson

• Mlađi član
  • **
« Odgovor #118 poslato: 23.02.2013. 11:52 »
cesljamo po komsiliku naravno sirimo opet bratstvo i jedinstvo

Van mreže SASALXIX

• Novajlija
  • *
  • Ugled: +0/-0
« Odgovor #119 poslato: 24.02.2013. 19:50 »
Pozdrav svima koji se bave najlepsim hobijem na svetu :)

Prikljucujem se forumu i nadam se da cu nesto iz prakse iskusnih tragaca moci da primenim i u svom radu.
Pocetnik sam i detetingom se bavim manje od godinu dana.

Pozdrav,
Sasa