Forum Arheo amatera Srbije

Generalna kategorija => Arheo-amateri Srbije => Temu započeo: aurelije 22.11.2013. 23:11

Naslov: Čestitam rukovodstvu Arheo-amatera Srbije
Poruka od: aurelije 22.11.2013. 23:11
Na predstavljanju udruženja u emislji ISTINA na tv kopernikus 1  danas u 20čas, s,čim se nadam da ce biti razrešene mnoge sumnje u radu i zalaganju udruženja..Zahvalni smo za lep prikazan dosadašnji rad i uspeh koji je poslužio kako članovima,tako verujum i budućim pristalicama jedne postene organizacije koja je na putu ekspanzije i realizacije snova mnogih ljudi istraživačkoga duha i  koji su bili u nedoumici pridruživanja do ove večeri..

Isto bih obavestio članove i goste ovoga foruma da će u nedelju dana 24.11 u 19:30 min biti repriza večerasnjeg gostovanja na Kp-1..Naslov: Odg: Čestitam rukovodstvu Arheo-amatera Srbije
Poruka od: Carica Teodora 23.11.2013. 00:01
Takođe pozdravljam ovakvo predstavljanje u javnosti i na taj način edukuje stanovništvo o podizanju svesti o našoj kulturnoj baštini za koju moramo malo da zalažemo i potrudimo. Svaki početak je težak ali zato na kraju će biti nagrađeno.


Za one koje su propustili večernju emisiju preporučujem reprizu onako kako je Aurelije najavio.
Naslov: Odg: Čestitam rukovodstvu Arheo-amatera Srbije
Poruka od: steva 23.11.2013. 06:06
sve cestitke rukovodstvu za sjajnu emisiju,i da u narednom periodu budu jos vise......
Naslov: Odg: Čestitam rukovodstvu Arheo-amatera Srbije
Poruka od: SASALXIX 24.11.2013. 21:30
Pridruzujem se cestitkama za uspesan nastup na kcn 1, predstavljanju AAS kao i na trudu da se ovaj nas hobi (kako neko rece koji je u poslednje vreme na globalnom nivou prerastao u pokret ) priblizi savremenim trendovima,kako edukacijom tako i nastojanjem da se zakonski resi ova oblast.
Samo napred,
Pozdrav.
Naslov: Odg: Čestitam rukovodstvu Arheo-amatera Srbije
Poruka od: orion310591 25.11.2013. 23:47
Jel ima neki snimak da pogledamo mi koji nismo videli? Link neki, nesto, nista?
Naslov: Odg: Čestitam rukovodstvu Arheo-amatera Srbije
Poruka od: Romesis 26.11.2013. 13:14
Najiskrenije čestitke na ovako uređenom sajtu....ostao sam bez daha...svaki dan pregledavam teme po tri-četiri sata, a kao da su minuti u pitanju...sta reći veliki entuzijazam uredništva sa ciljem da približi javnosti istoriju naroda na našem podneblju i sve ono što nema ni u jednom udzbeniku...emisiji....svestan sam činjenice da nam je drzava previse siromasna da bi se bavila ovom temom...a temama nikada kraja....toliko istorije...imperatora...ratova...i sve to lezi ispod nasih nogu...bogatstvo naroda najstarijeg na ovom kontinentu....HVALA još jednom što postojite i želim Vam od srca da se još više razvijete i unapredite...(P.S. ovo je bila prva moja poruka...očekujte ih još... :) ;) )
Naslov: Odg: Čestitam rukovodstvu Arheo-amatera Srbije
Poruka od: antoneli 22.12.2013. 15:55
da li moze snimak da se negde pogleda....